Måttanpassade anslagstavlor - vi tillverkar eller säljer i parti.

Skall du tillverka egna anslagstavlor i kork? Här köper du ditt korkmaterial! Anslagstavlor i högkvalitativ kork - beställ från 20 stycken och uppåt. Till kontoret, verkstaden eller att sälja i din butiken. Kan skruvas eller limmas direkt på vägg, limmas på en mdf innan montering vägg (6 mm) som finns att köpa på tex byggvaruhus, vanligtvis kompletteraras anslagstavlan men en ram hos tex en ramaffär. Vid limning rekomenderar vi att man använder Bostik kontaktlim 31 för bästa resultat, köps färgbutik eller byggvaruhus.

Ja tack , jag vill ha ett prisförslag på anslagstavlor!

Prisförfrågan anslagstavlor

Beställa
Prisförfrågan
Nej
Ja, mot självkostnad
Standard ark 90x60 com
Måttanpassat mått ( tillägg för sågning)

När du önskar du beställa enstaka produkter i kork, görs det enklast hos Materialbutiken om vi samarbetar med. Här hittar du ett fullständigt kork sortiment från våra korkprodukter. Där kan man tex beställa anslagstavla, koniska korkar ,koniska lock ,korkark ,lab-ring ,nyckelring ,rullkork ,underlägg i kork , vinkorkar mm

Måttbeställda ark till 

anslagstavlor i kork.

De korkprodukter som vi säljer är av högsta kvalitet och är producerat  i Sverige. Vi ser till att vi följer alla miljökrav för att erbjuda ett hållbart allternativ. 


Industrikork AB säljer alla typer av presskork som vi skär ut efter era önskemål. Vi levererar allt från korkar till flaskor och burkar till helt nya däck till din båt eller pool, inget är för litet eller stort. 

Kontakta oss

Vi hjälper dig och ser till att du blir nöjd

Kontakta oss idag!

Postadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Besöksadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Öppet: Telefontid vardagar 09,00-13,00

Telefon: 0767-702810

E-post: Formulär

Org.nr: 556286-7522

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låshjälpen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låshjälpen.