Köp din rullkork av oss i Sverige

Rullkork är precis som namnet antyder kork på rulle. Tack vare korkens natur har kork på rulle många olika användningsområden. All våra kork finns att köpa på rulle. Du kan exempelvis använda den till att isolera väggar, tak och golv från ljud, kyla och värme.

Är du osäker på något? Vet du inte hur mycket rullkork du behöver? Vet du inte vilket material som lämpar sig bäst? Ring oss på 0303-749282 så reder vi ut alla frågetecken och ser till att dina behov tillgodoses.

Vi återfinns i Göteborg, men levererar kork till hela landet.

Kontakta oss

Vi hjälper dig och ser till att du blir nöjd

Våra korkprodukter Kontakta oss idag!

FRÅGA OM RULLKORK? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Postadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Besöksadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Öppet: Telefontid vardagar 09,00-13,00

Telefon: 0767-702810

E-post: Formulär

Org.nr: 556286-7522

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låshjälpen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låshjälpen.