Ditt proffs på gummikork i Sverige

Gummikork används flitigt inom såväl bil- och elektrisk industri. Elasticiteten och motståndskraften mot till exempel oljor och värme gör den extra lämplig för packningar i bilmotorer, kopplings-, broms- och servosystem. Du kan också använda gummikorken som tätnings- och isolermaterial i bland annat elektriska transformatorer, omkopplare och ledningskopplingar. Tack vare dess motståndskraft mot olja, fett och saltvatten är gummikorken lämplig som golvmaterial i industrier som laboratorier och verkstäder samt fordon som bussar, tåg och fartyg. Som ni förstår är gummikork ett väldigt mångfacetterat material med många användningsområden. Behöver du hjälp och råd över hur du ska använda materialet?

Vanliga produkter i gummikork


  • Packningar
  • Tätningsmaterial
  • Isoleringsmaterial
  • Avstrykare

Kontakta oss

Vi hjälper dig och ser till att du blir nöjd. Gummikork finns i varierande längd och bredd och säljs både på ark samt på rulle.

Våra korkprodukter Kontakta oss idag!

FRÅGA OM GUMMIKORK? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Postadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Besöksadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Öppet: Telefontid vardagar 09,00-13,00

Telefon: 0767-702810

E-post: Formulär

Org.nr: 556286-7522

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låshjälpen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låshjälpen.