Stort utbud av korkmaterial & snabba leveranser.

Din Kork Grossist i Sverige | Industrikork AB i Göteborg säljer och producerar korkprodukter tillverkade av fyra olika sorters material vars olika användningsområden skiljer sig åt. De fyra olika sorternas korkmaterial vi säljer är presskork, gummikork, naturkork och rullkork. Mer om dem kan du läsa på deras individuella undersidor.

 

Beställaningar görs hos Industrikork. Tveka inte att höra av dig till oss om det är något som helst du undrar om oss eller våra produkter.

 

När du önskar du beställa enstaka produkter i kork, görs det enklast hos Materialbutiken om vi samarbetar med. Här hittar du ett fullständigt kork sortiment fråbn våra korkprodukter. Där kan man tex beställa anslagstavla, koniska korkar ,koniska lock ,korkark ,lab-ring ,nyckelring ,rullkork ,underlägg i kork , vinkorkar mm

Service

Vi på Industrikork AB tycker att det är otroligt viktigt att du som kund är nöjd, och därför försöker vi att vara så flexibla vi bara kan för att du som kund ska få så bra service som möjligt.

FRÅGA OM KORKMATERIAL? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Postadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Besöksadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Öppet: Telefontid vardagar 09,00-13,00

Telefon: 0767-702810

E-post: Formulär

Org.nr: 556286-7522

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låshjälpen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låshjälpen.