Kork Grossist & importör i Sverige | Industrikork Est 1986

Välkommen till Industrikork AB! Vi är ett företag som jobbar med kork och har gjort så sedan 1986 – över 30 år. Vi både tillverkar på plats och importerar färdiga produkter. Vill du beställa kork från oss? Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Butiksprodukter - till verkstaden

Vi levererar hattremsor, kork till flaskor & koniska korkar till butiker och till hantverkare & föreningar av olika slag. Kork till anslagstavlor, nyckelringar och packningar. Material på rulle eller ark skickas snabbt och enkelt i hela Sverige.

Vi legotillverkar även korkprodukter mot beställning. 

Offentlig Miljö & avstrykare

Det är inte ovanligt att du kan se korkväggar/ fondväggar i kork lite varstans. Kork går utmärkt att bygga ett hus av i materialet. Åtminstone ersätta vissa byggnadselement med kork, som fogmassa och det finns hus med all isolering, fasad- och ta i materialet kork. Vi legotillverkar även avstrykare.

Hus & Hem

Privatpersoneroch arkitekter kontaktar oss ofta via golvläggaren eller snickaren avseende på korkfoum vid golvläggning, fondväggar i kork eller till däckmaterial för båten. Kork är ett ekologiskt alternativ och därmed nedbrytbart – och går dessutom att återvinna

Läs eller skriv gärna en recension om oss, klicka HÄR

FRÅGA TILL OSS SOM KORKGROSSIST? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Postadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Besöksadress

Vallmovägen 2

446 35 Älvängen

Öppet: Telefontid vardagar 09,00-13,00

Telefon: 0767-702810

E-post: Formulär

Org.nr: 556286-7522

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låshjälpen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låshjälpen.