GALLERI

Produkter & tjänster hos Industrikork AB

Följ oss på instagram för nya uppdateringar

Korkmönster - val vid korkvägg / fondvägg

Korkmönster vid väggbeklädnad |  Vi har följande korkskivor, Light, Black, Rullkork, Spot, N5, Light & black. De finns i olika tjocklekar för bästa resultat.

Olika korkmaterial

Industrikork AB i Göteborg säljer och producerar korkprodukter tillverkade av fyra olika sorters material vars olika användningsområden skiljer sig åt.

Våra korkprodukter

Vi erbjuder kork på rulle och ark i olika tjocklekar och bredder, du vara säker på att alltid hitta det du behöver för din tillverkning eller renovering hos oss.

Skriv gärna en recension om vad du tycker om oss - klicka här

FRÅGA OM VÅRA KORKPRODUKTER? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Industrikork AB
Box 149

446 23 Älvängen, Göteborg

Besöksadress

Fabriksvägen 11

446 37 Älvängen (Sweden)

Telefon0303-74 92 82

E-post: Formulär

Org.nr: 556286-7522

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Låshjälpen aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Låshjälpen.